Over ons

A unique way of living

Interieur met een pure passie voor Azië

Een 25-tal jaar geleden trokken we op reis naar Azië, waar we in de ban raakten van de oosterse cultuur. We besloten om van onze passie ons beroep te maken en richtten Prananatha op: een interieurzaak die kwalitatieve Aziatische meubelen verdeelt.

Prana-wat? Prananatha!

Voor onze meubelen reizen we elk jaar meerdere keren af naar Bali, Java, India en omringende Aziatische landen. We vonden de inspiratie voor onze naam dan ook logischerwijs in die contreien. Prananatha betekent vrij geïnterpreteerd: een interieur dat je liever ziet dan wat dan ook, of een interieur waar je meer van houdt dan je huidige interieur. 

kurt-isa@2x
Waarom men voor ons kiesT? Simpel.

Interieur én exterieur

Begrijp ons niet verkeerd, een interieur zien we als iets heel ruim: meubelen voor de woonkamer, eetkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en het bureau. Maar ook je terras kan je aankleden met tuinmeubelen van Prananatha. En vind je het binnen nog wat te leeg, dan vul je het perfect aan met onze riante decoratiecollectie. 

Kwalitatieve meubelwinkel

Al onze meubelen zijn gemaakt van uit duurzame materialen zoals teak, natuursteen of wicker van Europese kwaliteit. Hoewel onze producten in Azië vervaardigd zijn, beantwoorden ze aan de Europese kwaliteitsnormen. Zo ben je zeker van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien hoef je nooit lang te wachten op jouw levering, aangezien we bij Prananatha steeds veel meubelen in voorraad hebben.

Afwisselend aanbod van meubelen

Dankzij het wekelijks vernieuwde aanbod, levert een bezoek aan Prananatha altijd nieuwe ontdekkingen op. Je vindt niet direct wat je zoekt? Dan kan je bij Prananatha eventueel terecht voor maatwerk. Zo vind je toch jouw droomartikel, aan een onevenaarbare prijs-kwaliteit.

Levering & Montage

Wij bieden jullie de service die wij ook zouden verwachten​

Correcte levering

Bij een aankoopbedrag vanaf € 2000 biedt Prananatha je gratis levering binnen een straal van 50 km* aan. Bij een aankoopbedrag kleiner dan € 2000 en een binnen een straal van 50 km vragen wij € 50 vervoerskosten. Indien verder dan 50 km rekenen wij € 2/km. Wie liever zelf zijn aankoop mee naar huis neem, kan dat natuurlijk ook. Wij leveren in geen geval op verdiepingen en vragen jou om zelf een ladderlift te voorzien.

Service na verkoop

Voor jouw vertrouwen gaan we bij Prananatha tot het uiterste. Elke aankoop gaat gepaard met 2 jaar garantie en we verzekeren een snelle oplossing mocht er toch iets fout lopen.

Montage service

Onze meubelen zijn eenvoudig in elkaar te steken voor wie graag zelf de handen uit de mouwen steekt. Kan je toch een helpende hand gebruiken? Onze vakmensen nemen het graag van je over, tegen een voordelige prijs:

  • Voor stoelen: € 50
  • Voor tafel: € 50 
  • Vitrinekasten plaatsen we graag gratis op elkaar

Een gepassioneerd team staat steeds voor je klaar

Sofie Van de Vijver
Rechterhand van de zaakvoerders - Sinds 2006

Peter Van Overbeke
Logistiek - Sinds 2006

Kurt
Zaakvoerder - Sinds 2001

Isabel
Zaakvoerder - Sinds 2001

Karien Rahoens
Verkoop Knesselare - Sinds 2004

Bjorn Moorthamer
Logistiek - Sinds 2013

Stef Hendrix
Verkoop professionelen - Sinds 2018

Philip Demeyere
Logistiek - Sinds 2018

Inge Verhofsté
Particuliere verkoop Waasmunster - Sinds 2020

Yves Olivares
Particuliere verkoop Waasmunster - Sinds 2020

Een nieuwsbrief vol warmte, gezelligheid en inspiratie

Schrijf je in op onze tweewekelijkse update en ontvang 10% korting in jouw mailbox! Wij houden je op de hoogte van alle nieuwigheden over onze producten en lopende acties. Uitschrijven kan je altijd.

ONZE SHOWROOM TE KNESSELARE ZAL GESLOTEN ZIJN TOT EN MET 18/02/2024 .

KOM GERUST ONZE SHOWROOM TE WAASMUNSTER ONTDEKKEN GEDURENDE DEZE PERIODE.

Inloggen

Nog geen account? Klik hier