Prana-wat? Prananatha!

Prana-wat-Prananatha

What’s in a word? Veel, zo blijkt als je weet wat achter het woord Prananatha schuilt. Benieuwd wat onze mysterieuze naam eigenlijk betekent? Keep reading!


Onze naam hebben we niet zomaar gekozen. Onze voorliefde voor de Oosterse cultuur moest en weerspiegeld zou worden in onze roepnaam. Voor onze meubelen reizen we elk jaar meerdere keren af naar Bali, Java, India en omringende Aziatische landen. We vonden de inspiratie voor onze naam dan ook logischerwijs in die contreien. 


Een geliefd interieur 

Prananatha is een woord dat voorkomt in het Hindi, Sanskriet, Marathi en in de Dravidische taal Kannada. Als je de letterlijke definitie opzoekt, kom je uit bij: “The one who is infinitely dearer to one than one’s own life”. 


Wij maakten er onze eigen interpretatie van: een interieur dat je liever ziet dan wat dan ook, of een interieur waar je meer van houdt dan je huidige interieur. 


Interieur én exterieur

Begrijp ons niet verkeerd, een interieur zien we als iets heel ruim: meubelen voor de woonkamereetkamerkeuken, slaapkamer, badkamer en het bureau. Maar ook je terras kan je aankleden met tuinmeubelen van Prananatha. En vind je het binnen nog wat te leeg, dan vul je het perfect aan met onze riante decoratiecollectie. 


Dus: kan jij je wel vinden in de betekenis van onze naam en ben je met andere woorden wel toe aan een nieuwe look voor je interieur en/of terras? Wandel de deuren van ons interieur-walhalla binnen, in Waasmunster of Knesselare. 


Tot straks?!

ONZE SHOWROOM TE KNESSELARE ZAL GESLOTEN ZIJN TOT EN MET 18/02/2024 .

KOM GERUST ONZE SHOWROOM TE WAASMUNSTER ONTDEKKEN GEDURENDE DEZE PERIODE.

Inloggen

Nog geen account? Klik hier